Diensten

Strategisch advies

De basis onder uw
communicatieactiviteiten

Een goed doordachte communicatiestrategie vormt de basis voor al uw communicatieactiviteiten. Onze expertise ligt in het geven van praktisch, bruikbaar en op maat gemaakt advies.

Na het uitwerken van de communicatiestrategie is het tijd voor de implementatie. Dit kan intern gebeuren of worden uitbesteed aan ROKS Communications. Werk uitbesteden lijkt vaak geld te kosten. Maar externe ondersteuning kan uw organisatie juist tijd en geld schelen door een effectieve en efficiënte werkwijze.

Interim

Tijdelijke ondersteuning

Zoekt u een communicatieadviseur voor een tijdelijke opdracht? Bijvoorbeeld om een extern of intern communicatieproject te coördineren? Of als vervanger op de communicatieafdeling vanwege een collega die met zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof of vakantie gaat? Bij ROKS Communications bent u aan het juiste adres.

ROKS Communications heeft jarenlange ervaring in het tijdelijk inspringen op communicatieafdelingen. U kunt ons inschakelen bij zowel strategische als operationele zaken. Voorafgaand aan de interim-opdracht, bepalen we gezamenlijk welke taken ROKS Communications gaat uitvoeren. Aan het eind van de opdracht wordt bepaald of de gestelde communicatiedoelen zijn bereikt.

Projectcoördinatie

Binnen tijd en budget

ROKS Communications kan uw grote of kleine communicatieprojecten begeleiden van offertefase tot oplevering. Strakke tijdsplanningen, lage budgetten: wij kunnen ermee omgaan. Onze werkwijze is no-nonsense, open en resultaatgericht.

U kunt het hele project uitbesteden, maar ook delen van het project. Vooraf bespreken we met u welke taken wij oppakken, zodat daar geen misverstanden over kunnen bestaan en we allemaal naar hetzelfde resultaat toewerken.

Het ontwerp en printen (en andere diensten en producten, zoals bijvoorbeeld relatiegeschenken) worden uitgevoerd door externe leveranciers, op basis van een door u goedgekeurde offerte.

Productrealisatie

Het resultaat telt

Onze passie is om te creëren en realiseren: een idee omvormen tot een echt communicatieproduct. En daar zijn we goed in. ROKS Communications realiseert uw intern of extern communicatiemateriaal. Nieuwsbrieven, personeelsbladen, jaarrapporten, (personeels-)advertenties, leaflets, website, intranet, brochures, mailingen, open dagen en evenementen.

Het ontwerp en printen (en andere diensten, zoals bijvoorbeeld fotografie) worden met zorg uitgevoerd door externe leveranciers, op basis van een door u goedgekeurde offerte.